Makaron z truskawkami

13 czerwca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Makaron z truskawkami i serem mozzarella

Składniki:
½ kg truskawek
½ kg makaronu muszelki
30 dag sera mozzarella
¼ filiżanki świeżej bazylii
¼ filiżanki czerwonej cebuli
¼ filiżanki sosu vinaigrette.

Przygotowanie:
Truskawki umyć, przebrać i pokroić na połówki lub ćwiartki. Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, odcedzić i ostudzić. Wymieszać truskawki, makaron, ser mozzarella, bazylię i cebulę w dużej misce. Pokropić sosem vinaigrette i delikatnie wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...