Makaron szpinakowy z cieciorką i pieczarkami

11 marca 2013, dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny

składniki

1/2 opakowania makaronu szpinakowy,
1 puszka cieciorka,
20 dag pieczarek
1  cebula,
1/2 szt marchewki
1 łyżka oleju rzepakowego
pieprz,
Sól

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy. Na patelni rozgrzewamy olej podsmażamy drobno pokrojoną marchewkę i posiekana cebulkę. Następnie dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Gdy warzywa zrobią się złote dodajemy cieciorkę , mieszamy. Dodajemy makaron , doprawiamy sola i pieprzem do smaku.

file1363026873



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.