Makaron szpinakowy z cieciorką i pieczarkami

11 marca 2013,
dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny

składniki

1/2 opakowania makaronu szpinakowy,
1 puszka cieciorka,
20 dag pieczarek
1  cebula,
1/2 szt marchewki
1 łyżka oleju rzepakowego
pieprz,
Sól

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy. Na patelni rozgrzewamy olej podsmażamy drobno pokrojoną marchewkę i posiekana cebulkę. Następnie dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Gdy warzywa zrobią się złote dodajemy cieciorkę , mieszamy. Dodajemy makaron , doprawiamy sola i pieprzem do smaku.

file1363026873



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...