Łosoś w śmietanie

26 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

łosoś 30 dag
śmietana 30% 1 szklanka
1 łyżka mąki
zielony koperek
wegeta
pieprz
sok z cytryny

Rybę pokroić na małe kawałki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, skropić sokiem z cytryny i posypać przyprawami. Śmietanę rozrobić z mąką, dodać koper i przyprawy do smaku i zagotować. Polać rybę i wstawić  do nagrzanego piekarnika na 25 minut. Podawać z ziemniakami i surówką.

file1264541865



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....