Łosoś w śmietanie

26 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

łosoś 30 dag
śmietana 30% 1 szklanka
1 łyżka mąki
zielony koperek
wegeta
pieprz
sok z cytryny

Rybę pokroić na małe kawałki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, skropić sokiem z cytryny i posypać przyprawami. Śmietanę rozrobić z mąką, dodać koper i przyprawy do smaku i zagotować. Polać rybę i wstawić  do nagrzanego piekarnika na 25 minut. Podawać z ziemniakami i surówką.

file1264541865



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...