Letnie ciasto marchewkowo-kubusiowe

9 lipca 2013,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Super szybkie i lekkie ciasto bez pieczenia!

składniki:

duża butelka soku Kubuś,
4 budynie (śmietankowe lub waniliowe),
biszkopty
brzoskwinie (dojrzałe)
1 galaretka

Odlewamy trochę soku do rozpuszczenia budyni, resztę gotujemy pod przykryciem. Na gotujący się sok wlewamy rozpuszczony budyń. Na dnie tortownicy i dookoła brzegu układamy biszkopty i pokrojone w ćwiarteczki brzoskiwnie (bez skórki). Na to wylewamy gorącą masę. Po wystygnięciu zalewamy galaretką.

file1309603505



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Ja nie lubię kupować takich prawie przeterminowanych kosmetyków, bo zawsze coś jest...
Biografia
Fajną biografię o Sinead O'Connor właśnie czytam, naprawdę dobrze napisana i taka bliska jej...
alkohole %
Ostatnio piłam kadarkę, warto spróbować:)
Wałbrzych
Ja zwykle najtaniej kupuję przez przypadek, dlatego nigdy nie chodzę na tzw. regularne akcje promocyjne