1) Mięso mielone doprawić, dodać pół kajzerki, przyprawy (curry, sól, pieprz) oraz garść rodzynek. Uformować małe kotleciki i smażyć na oleju obtoczone w bułce.
2) Ugotować zieloną fasolę
3) przygotować sos śmietanowy (ja do jogurtu dodaje łyżkę ś mietany, majonez light,  czosnek, zioła np. koperek, bazylię)
mietany, majonez light,  czosnek, zioła np. koperek, bazylię)
Podawać gorące kotleciki z fasolką polaną sosem jogurtowo-śmietanowym
 
         
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
                    

 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                           
                           
                          