Kurczak z kapustą kiszoną

11 października 2012,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
3
udka kurczaka (bez skóry)

120 g kapusty kiszonej

1 marchewka

przyprawy wg uznania – rozmaryn, majeranek

Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach, wymieszaj z kapustą i dopraw majerankiem. Kurczaka natrzyj ziołami, włóż do naczynia żaroodpornego i przykryj kiszoną kapustą wymieszaną. Przykryj naczynie pokrywką lub folią aluminiową i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 st. na około godzinę.

file1349957302



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...