Kurczak z kapustą kiszoną | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Kurczak z kapustą kiszoną

11 października 2012, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
3
udka kurczaka (bez skóry)

120 g kapusty kiszonej

1 marchewka

przyprawy wg uznania – rozmaryn, majeranek

Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach, wymieszaj z kapustą i dopraw majerankiem. Kurczaka natrzyj ziołami, włóż do naczynia żaroodpornego i przykryj kiszoną kapustą wymieszaną. Przykryj naczynie pokrywką lub folią aluminiową i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 st. na około godzinę.

file1349957302



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Kurczak z kapustą kiszoną

  1. avatar marzena84p pisze:

    Wygląda bardzo smacznie. Zjadłabym go już na śniadanie ;)

Dodaj komentarz