Kurczak z kapustą kiszoną

11 października 2012, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
3
udka kurczaka (bez skóry)

120 g kapusty kiszonej

1 marchewka

przyprawy wg uznania – rozmaryn, majeranek

Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach, wymieszaj z kapustą i dopraw majerankiem. Kurczaka natrzyj ziołami, włóż do naczynia żaroodpornego i przykryj kiszoną kapustą wymieszaną. Przykryj naczynie pokrywką lub folią aluminiową i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 st. na około godzinę.

file1349957302



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...