Kurczak z kapustą kiszoną

11 października 2012,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
3
udka kurczaka (bez skóry)

120 g kapusty kiszonej

1 marchewka

przyprawy wg uznania – rozmaryn, majeranek

Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach, wymieszaj z kapustą i dopraw majerankiem. Kurczaka natrzyj ziołami, włóż do naczynia żaroodpornego i przykryj kiszoną kapustą wymieszaną. Przykryj naczynie pokrywką lub folią aluminiową i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 st. na około godzinę.

file1349957302



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....