Krem pomarańczowy

Avatar photo
30 września 2010,
dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Doskonały do maczanek.

Składniki:

4 żółtka,

1 łyżka musztardy,

sól,

1/4 oleju,

2 łyżki soku z cytryny,

1 pomarańcza,

trochę cynamonu.

Przygotowanie:

żółtka wymieszać z solą oraz musztardą a potem ubijając kropelkami dodawać do tego olej i doprawić sokiem z cytryny. Skórkę z pomarańczy zetrzeć a miąższ wycisnąć i sok i dodać do kremu. Doprawić do smaku.

file1285836628



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...