Krem pomarańczowy

30 września 2010, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Doskonały do maczanek.

Składniki:

4 żółtka,

1 łyżka musztardy,

sól,

1/4 oleju,

2 łyżki soku z cytryny,

1 pomarańcza,

trochę cynamonu.

Przygotowanie:

żółtka wymieszać z solą oraz musztardą a potem ubijając kropelkami dodawać do tego olej i doprawić sokiem z cytryny. Skórkę z pomarańczy zetrzeć a miąższ wycisnąć i sok i dodać do kremu. Doprawić do smaku.

file1285836628



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D