Krem pomarańczowy

30 września 2010, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Doskonały do maczanek.

Składniki:

4 żółtka,

1 łyżka musztardy,

sól,

1/4 oleju,

2 łyżki soku z cytryny,

1 pomarańcza,

trochę cynamonu.

Przygotowanie:

żółtka wymieszać z solą oraz musztardą a potem ubijając kropelkami dodawać do tego olej i doprawić sokiem z cytryny. Skórkę z pomarańczy zetrzeć a miąższ wycisnąć i sok i dodać do kremu. Doprawić do smaku.

file1285836628



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...