Koziołek na kolację

18 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Parówki cienkie najlepiej jubilatki lub jedynki
Pieczywo
Keczup
Ogórek konserwowy

Parówkę przecinamy na 4 części z 2 stron i wrzucamy do gotującej wody na 2 -3 minuty. Podajemy z pieczywem i  keczupem oraz innymi dodatkami.

file1266521058



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Największe błędy ślubnych stylizacj…
Ja widziałam niedopasowaną suknię do figury, młoda wyglądała jak opięty baleronik, no ale spełniła...
Gophering - zmora randkowiczów
Częste zjawisko, sama je widziałam - tzn. tej osoby już więcej nie widziałam :D
Salon fryzjerski w Poznaniu - gdzie…
Sama jeżdżę 35 km do mojej fryzjerki, ale to jedyna, co umie ułożyć moje...
Nadmierne poczucie odpowiedzialnośc…
To męczące, nie można wtedy zdać się na innych, tylko samemu się wszystkim zajmujesz...