Kotlety z kani

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    2 duże kanie
    2 jajka
    tarta bułka
    sól
    pieprz
    olej do smażenia


      Kanie umyć, dobrze osączyć z wody. Posypaś solą i pieprzem, obtoczyć w tartej bułce, następnie w roztrzepanym jajku i na koniec znów w bułce. Smażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z chlebem lub ziemniakami. Smakuje jak schabowy.

      file1263593487



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
      Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
      Jak poznałyście i zakochałyscie się…
      Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
      Wzór na spodniach
      Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
      wzdęcia
      Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...