Kotlety z kani

15 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    2 duże kanie
    2 jajka
    tarta bułka
    sól
    pieprz
    olej do smażenia


      Kanie umyć, dobrze osączyć z wody. Posypaś solą i pieprzem, obtoczyć w tartej bułce, następnie w roztrzepanym jajku i na koniec znów w bułce. Smażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z chlebem lub ziemniakami. Smakuje jak schabowy.

      file1263593487



      FORUM - bieżące dyskusje

      Wolontariat zagraniczny
      Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
      Cukrzyca za ciąża
      Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
      Sieć C&A
      No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
      57 proc. osób do 40 roku życia nie …
      I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...