Kotleciki z żółtym serem i szynką panierowane

10 sierpnia 2023, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

kotleciki z serem

60 dag mielonego mięsa wieprzowego

10 plasterków żółtego sera

10 plasterków szynki (może być konserwowa)

olej lub smalec do smażenia

przyprawy: mielony czosnek, sól i pieprz, papryka ostra, curry

tarta bułka

jajko

Do mielonego mięsa wrzucić jajko, przyprawy, całość wymieszać.  Mięso uformować w kulkę, rozpłaszczyć i układać ser i szynkę, zawiną szczelnie, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju, serwować z dipami.

DIP – przepisy TUTAJ

 



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...