Kompot rabarbarowo pomarańczowy

19 lipca 2012,
dodał: alaaa
Artykuł zewnętrzny
  • 0,5 kg rabarbar,
  • 1 szt pomarańcza duża,
  • do smaku cukier,
  • 3 l woda

Do wody dodać pokrojony w kawałki rabarbar i pomarańczę pokrojoną w  plasterki. Dodać około 5 łyżek cukru i zagotować.Kompot ochłodzić i  dosłodzić wg smaku. Najlepiej smakuje bardzo zimny.

file1342708663



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...