Kolorowe galaretki

25 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

4 pomarańcze lub 6 mandarynek
4 galaretki
dowolne owoce
rodzynki
orzechy
wiórki kokosowe

Pomarańcze przekroić na połowę, wydrążyć miąższ. Galaretki o różnych smakach rozpuścić każdą w 1 szklance wody. Rodzynki zalać wrzątkiem na 5 min, odcedzić. W skórki po pomarańczach lub mandarynkach układać owoce, rodzynki lub orzechy, zalać galaretkami. Najlepiej ustawić w formę do muffinek i wynieść w chłodne miejsce. Jak galaretka zastygnie, posypać wiórkami kokosowymi.

file1264432733



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.