Kokardki z cukinią

9 kwietnia 2013, dodał: bitedelite
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
  • 1 cebula
  • 1 średniej wielkości cukinia
  • pół szklanki bulionu warzywnego
  • oliwa z oliwek
  • 200 g makaronu kokardki
  • sól, pieprz
Przygotowanie:
  1. Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie.
  2. Na patelni usmażyć cebulę pokrojoną w drobną kosteczkę. Po chwili dodać cukinię, wlać bulion i zagotować. Następnie dodać ugotowany makaron. Wymieszać, doprawić i podawać.

file1365516373



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.