Kokardki z cukinią

9 kwietnia 2013,
dodał: bitedelite
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
  • 1 cebula
  • 1 średniej wielkości cukinia
  • pół szklanki bulionu warzywnego
  • oliwa z oliwek
  • 200 g makaronu kokardki
  • sól, pieprz
Przygotowanie:
  1. Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie.
  2. Na patelni usmażyć cebulę pokrojoną w drobną kosteczkę. Po chwili dodać cukinię, wlać bulion i zagotować. Następnie dodać ugotowany makaron. Wymieszać, doprawić i podawać.

file1365516373



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...