Kisiel morelowy

4 grudnia 2009, dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

morele 1 kg

cukier 5 łyżek

mąka ziemniaczana 3 łyżki

woda 2 l

Morele myjemy, wybieramy pestki, wkładamy do sokowirówki, dodajemy do wody sok, zagotowujemy, dodajemy cukier. Na koniec dodajemy mąkę ziemniaczaną rozrobioną z zimną wodą, zagotowujemy.

file1259943489



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.