Kiełbaski ziemniaczane (kuchnia rumuńska)

14 listopada 2010, dodał: A
Artykuł zewnętrzny

składniki:

5 ugotowanych ziemniaków

około7 łyżek mąki

Pieprz

Mielona papryka

Koperek

-Ziemniaki przetrzeć, dodać przesianą mąkę, przyprawy, zagnieść ciasto. Uformować małe kiełbaski. Zagotować wodę, wrzucić kluski i gotować ok. 5 minut. Wyjąć łyżką cedzakową.

file1289712307



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.