Kiełbaski ziemniaczane (kuchnia rumuńska)

14 listopada 2010,
dodał: A
Artykuł zewnętrzny

składniki:

5 ugotowanych ziemniaków

około7 łyżek mąki

Pieprz

Mielona papryka

Koperek

-Ziemniaki przetrzeć, dodać przesianą mąkę, przyprawy, zagnieść ciasto. Uformować małe kiełbaski. Zagotować wodę, wrzucić kluski i gotować ok. 5 minut. Wyjąć łyżką cedzakową.

file1289712307



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...