Kaszanka z grilla

12 maja 2010,
dodał: Joanna
Artykuł zewnętrzny

składniki:

4 pętka kaszanki
3 cebule
musztarda ostra z gorczycą, 1słoiczek
folia aluminiowa, do zawijania

1. cebulę obieramy, kroimy w drobną kosteczkę
2. kaszankę przekrawamy wzdłuż na pół, układamy na kawałku folii- tak aby można było nią później owinąć
3. kaszankę obsypujemy cebulą, na to równomiernie nakładamy dużą ilość musztardy, dokładnie zawijamy folią, tak aby nic nie wyciekło podczas procesu grillowania
4. na wolnym \”ogniu\” pieczemy ok. 30 minut
5. spozywamy po zdjęciu z ognia, z chlebuśkiem bądź jak kto woli samą…

życzę smacznego- mój mąż się tym zajada!!



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...