Kasza jęczmienna na słodko

27 marca 2013, dodał: Aneta Jokisz
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

200g kaszy jęczmiennej
200g twarogu
170g jogurtu typu greckiego
3 jabłka
3 banany
1 duża łyżka miodu naturalnego
szczypta cynamonu

Kaszę jęczmienną gotujemy według przepisu na opakowaniu, po czym ją studzimy. Do kaszy dodajemy kolejno: twaróg, jogurt, pokrojone w kostkę jabłka i banany, miód oraz cynamon. Wszystko razem mieszkamy i gotowe.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺