Kasza gryczana z pieczarkami a’la Halina

19 września 2013, dodał: KMC PR
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI: 8 szklanek wody, 4 saszetki Kaszy Gryczanej Prażonej Halina, 3 łyżki masła lub oleju, 2 posiekane cebule, 25 posiekanych pieczarek, 2 dag posiekanej zielonej pietruszki, 1 posiekany seler.

SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA: Saszetki wrzucić do gotującej się wody. Na patelni rozgrzać masło lub olej. Dodać cebulę, pieczarki i seler. Mieszając smażyć na małym ogniu, aż jarzyny i grzyby staną się miękkie (ok. 10 min.). Ugotowaną kaszę wyłożyć na półmisek, grzyby ułożyć na wierzchu i posypać zieloną pietruszką. Podawać na gorąco z sałatką warzywną. Smacznego!

file1379580432



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.