Kartofle opiekane

26 lutego 2010, dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

*  ziemniaki 50 dag
* olej ryżowy 3 łyżki
* wegeta wg potrzeby

sposób przyrządzania:

Kartofle obieramy kroimy w talarki. Naczynie do zapiekania skrapiamy olejem, kładziemy pokrojone kartofle posypujemy wegetą. Pieczemy do miękkości kartofli. W temp 160 st. c 30 minut.

file1267201527



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Co oznacza ochota na kwaśne?
Ochota na kwaśny smak może nie być tylko zachcianką, ale objawem choroby lub niedoborów...
Podwyżki cen prądu
Podwyżki cen energii mają być wyższe niż zapowiadał rząd. W drugiej połowie...
Banany, którymi można się zatruć…
Jakie banany kupować, a jakich unikać? Wiadomo, że banany są zdrowe, mają dużo potasu, regulują...
Przepis na długowieczność
Niemiecki lekarz Andreas Michelsen ogłosił, że nasze zdrowie w 91% zależy tylko od nas....