Karkówka z marynaty

20 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    karkówka około 1,20
    marynata pikantna
    2 ząbki czosnku
    listki laurowe

      wspaniała aromatyczna pieczeń

      Robimy marynatę według przepisu, dodajemy 2 ząbki czosnku wyciśniętego przez praskę. Dokładnie mieszamy, smarujemy karkówkę z wszystkich stron, obkładamy listkami laurowymi i odstawiamy w chłodne miejsce na kilka godzin. Pieczemy około 2 godzin.

      Po wystudzeniu kroimy w plasterki i podajemy do pieczywa.

      file1264014663



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      wakacyjne kolory paznokci
      Neonowe kolory – odważne i energetyzujące. Neonowe kolory to prawdziwy hit lata 2024. Żywe...
      Koncerty
      Ja byłam ostatnio na dni Tyczyna gdzie był koncert zespołu IRA. Wspaniały, niezapomniany koncert!!!
      pokój dziecięcy
      Ozdoby na ścianę do pokoju dziecka to doskonały sposób na nadanie pomieszczeniu charakteru...
      Jaka fryzura do okrągłej twarzy?
      Dla twarzy okrągłej idealnym rozwiązaniem jest long bob, zwany również lobem. To dłuższa wersja...