Karkówka pod warzywnym kocykiem

22 lutego 2012, dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 6 plastrów karkówki wieprzowej bez kości, 1 cebula, 2 kiszone ogórki, 2 pomidory, sól, pieprz, zioła prowansalskie.

Kotlety lekko rozbić, oprószyć z obu stron przyprawami, obsmażyć na oleju. Karkówkę ułożyć na blasze. Na każdym kawałku mięsa układać po plasterku cebuli, plasterki ogórka oraz pomidora. Całość posypać odrobiną ziół prowansalskich. Piec ok. 50 min w temp. 180st. Równie pyszne są z grilla!

file1329929261



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...