Kapuściany mezalians

24 lipca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 szklanki drobno posiekanej czerwonej kapusty
2 łyżki płatków migdałowych
1/2 czerwonej cebuli pokrojonej w cienkie plasterki
1-2 marchewki
2 łyżki gruboziarnistej musztardy
1/2 szklanki oliwy z oliwek extra vergine
2 łyżeczki octu winnego
sól i czarny pieprz

Przygotowanie:
Wymieszać składniki w misce i odstawić. Wymieszać musztardę, olej i ocet razem, dodać trochę soli i 1/2 łyżeczki świeżego zmielonego pieprzu. Dodać do kapusty. Wymieszać. Schłodzić przed podaniem.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...