Kapuściany mezalians

24 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 szklanki drobno posiekanej czerwonej kapusty
2 łyżki płatków migdałowych
1/2 czerwonej cebuli pokrojonej w cienkie plasterki
1-2 marchewki
2 łyżki gruboziarnistej musztardy
1/2 szklanki oliwy z oliwek extra vergine
2 łyżeczki octu winnego
sól i czarny pieprz

Przygotowanie:
Wymieszać składniki w misce i odstawić. Wymieszać musztardę, olej i ocet razem, dodać trochę soli i 1/2 łyżeczki świeżego zmielonego pieprzu. Dodać do kapusty. Wymieszać. Schłodzić przed podaniem.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.