Kapuściany mezalians

Avatar photo
24 lipca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 szklanki drobno posiekanej czerwonej kapusty
2 łyżki płatków migdałowych
1/2 czerwonej cebuli pokrojonej w cienkie plasterki
1-2 marchewki
2 łyżki gruboziarnistej musztardy
1/2 szklanki oliwy z oliwek extra vergine
2 łyżeczki octu winnego
sól i czarny pieprz

Przygotowanie:
Wymieszać składniki w misce i odstawić. Wymieszać musztardę, olej i ocet razem, dodać trochę soli i 1/2 łyżeczki świeżego zmielonego pieprzu. Dodać do kapusty. Wymieszać. Schłodzić przed podaniem.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.