Jesienny makaron ze świeżymi grzybami

30 września 2011, dodał: jaga23
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– ok. 30 dag świeżych grzybów (leśnych np. podgrzybków, maślaków, borowików lub kurek)
– makaron spaghetti,
– masło (do smażenia),
– sól, pieprz,
– natka pietruszki.

Jest to prosty, ale niezawodny sposób na makaron. Grzyby  należy oczyścić i podsmażyć na maśle, z dodatkiem pieprzu i soli. Ugotowany makaron wrzucamy na patelnię i smażymy krótko razem z grzybami. Do smaku dodajemy posiekana natkę pietruszki. Makaron ten jest bardzo lekki i prosty w przygotowaniu.

Smacznego!


fot. redakcja



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...