Jesienny makaron ze świeżymi grzybami

30 września 2011,
dodał: jaga23
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– ok. 30 dag świeżych grzybów (leśnych np. podgrzybków, maślaków, borowików lub kurek)
– makaron spaghetti,
– masło (do smażenia),
– sól, pieprz,
– natka pietruszki.

Jest to prosty, ale niezawodny sposób na makaron. Grzyby  należy oczyścić i podsmażyć na maśle, z dodatkiem pieprzu i soli. Ugotowany makaron wrzucamy na patelnię i smażymy krótko razem z grzybami. Do smaku dodajemy posiekana natkę pietruszki. Makaron ten jest bardzo lekki i prosty w przygotowaniu.

Smacznego!


fot. redakcja



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....