Jesienna parzybroda

5 października 2013,
dodał: Mathab
Artykuł zewnętrzny

Gorąca zupa – „Jesienna parzybroda”
bardzo szybko może być gotowa.
Zagotuj wodę w garnku niewielkim,
dodaj marchewkę i kartofelki,
trochę cebuli, pietruszkę, seler,
listek laurowy, angielskie ziele,
ziarenka pieprzu, oleju łyżkę.
Po chwili dodaj pekińską kapustę,
i pokrojone w plastry parówki.
Na koniec troszkę soli do smaku
i jak ktoś lubi, 3 łyżki pomidorowego koncentratu.

 



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...