Jesienna parzybroda

5 października 2013,
dodał: Mathab
Artykuł zewnętrzny

Gorąca zupa – „Jesienna parzybroda”
bardzo szybko może być gotowa.
Zagotuj wodę w garnku niewielkim,
dodaj marchewkę i kartofelki,
trochę cebuli, pietruszkę, seler,
listek laurowy, angielskie ziele,
ziarenka pieprzu, oleju łyżkę.
Po chwili dodaj pekińską kapustę,
i pokrojone w plastry parówki.
Na koniec troszkę soli do smaku
i jak ktoś lubi, 3 łyżki pomidorowego koncentratu.

 



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...