Jesienna parzybroda

5 października 2013,
dodał: Mathab
Artykuł zewnętrzny

Gorąca zupa – „Jesienna parzybroda”
bardzo szybko może być gotowa.
Zagotuj wodę w garnku niewielkim,
dodaj marchewkę i kartofelki,
trochę cebuli, pietruszkę, seler,
listek laurowy, angielskie ziele,
ziarenka pieprzu, oleju łyżkę.
Po chwili dodaj pekińską kapustę,
i pokrojone w plastry parówki.
Na koniec troszkę soli do smaku
i jak ktoś lubi, 3 łyżki pomidorowego koncentratu.

 



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...