Jalapeno w koszulkach

30 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Grillowane papryczki z serem i boczkiem
Składniki:
24 całych papryczek jalapeno
24 plasterki ostrego sera cheddar
3 białe kiełbaski (lub inne ulubione)
12 plasterków gotowanego boczku
Przygotowanie:
Rozgrzać grill. Papryki przekroić na pół, od końcówki (pozostawiając połączone). Oczyścić z nasion i włókien (łyżeczką). Zgiąć plasterek sera na pół i włożyć do wewnątrz każdej papryki. Kiełbasy gotowane cięcia wzdłuż na pół, a następnie co pół do kwartałach. Kiełbaski pociąć na 24 długie kawałki i włożyć do papryczek. Plastry boczku przeciąć na pół i każdy kawałek owinąć wokół jalapeno spinając wykałaczką. Ułożyć papryczki na grillu i piec 20 do 25 min., obracając od czasu do czasu, aż boczek ładnie się zarumieni.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

wakacyjne kolory paznokci
Neonowe kolory – odważne i energetyzujące. Neonowe kolory to prawdziwy hit lata 2024. Żywe...
Koncerty
Ja byłam ostatnio na dni Tyczyna gdzie był koncert zespołu IRA. Wspaniały, niezapomniany koncert!!!
pokój dziecięcy
Ozdoby na ścianę do pokoju dziecka to doskonały sposób na nadanie pomieszczeniu charakteru...
Jaka fryzura do okrągłej twarzy?
Dla twarzy okrągłej idealnym rozwiązaniem jest long bob, zwany również lobem. To dłuższa wersja...