Jalapeno w koszulkach

30 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Grillowane papryczki z serem i boczkiem
Składniki:
24 całych papryczek jalapeno
24 plasterki ostrego sera cheddar
3 białe kiełbaski (lub inne ulubione)
12 plasterków gotowanego boczku
Przygotowanie:
Rozgrzać grill. Papryki przekroić na pół, od końcówki (pozostawiając połączone). Oczyścić z nasion i włókien (łyżeczką). Zgiąć plasterek sera na pół i włożyć do wewnątrz każdej papryki. Kiełbasy gotowane cięcia wzdłuż na pół, a następnie co pół do kwartałach. Kiełbaski pociąć na 24 długie kawałki i włożyć do papryczek. Plastry boczku przeciąć na pół i każdy kawałek owinąć wokół jalapeno spinając wykałaczką. Ułożyć papryczki na grillu i piec 20 do 25 min., obracając od czasu do czasu, aż boczek ładnie się zarumieni.



FORUM - bieżące dyskusje

Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...
Książki
Też lubię. Słucham w drodze do pracy, albo na rowerze. Często też słucham...
Niesamodzielnosc finansowa kobiet
Jeszcze bardziej przeraża, że nie wystarczy pracować na pełnym etacie, żeby mieć emeryturę wystarczającą...