Jajka z łososiowym nadzieniem

23 marca 2010,
dodał: Yoko-Ono
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

8 jajek, puszka łososia, 10 dkg. łososia wędzonego, 2 łyżeczki soku z cytryny, łyżka majonezu, łyżeczka posiekanego koperku, łyżka kaparów.

Jajka ugotować na twardo, po czym zanurzyć na chwilę w zimnej wodzie, by łatwiej je obrać. Obrane przekroić na pół, wyjąć żółtka, zmiksować je z osączonym z zalewy łososiem z puszki i wędzonym łososiem. Skropić sokiem z cytryny, dodać koperek i wymieszać. Masą wypełnić białka, udekorować koperkiem i kaparami.

file1269333735



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...