Jajka w sosie śmietanowo – musztardowym

19 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Jajka na twardo
Śmietana gęsta
Musztarda chrzanowa
Sól
Pieprz
Szczypiorek
Ogórek konserwowy
Marchewka do dekoracji

Jajka ugotować na twardo. Śmietanę wypieszczać z 2 łyżkami musztardy, solą i pieprzem.(w zależności jak ma być ostre, robimy wedle własnego smaku) Jajka układamy na śmietanie, posypujemy obficie szczypiorem i dekorujemy.

file1266612228



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...