Jajka nadziewane pastą z tuńczyka

5 września 2013,
dodał: M N
Artykuł zewnętrzny

Faszerowane jajka to doskonały pomysł na przystawkę.

Składniki:

5 jajek
puszka tuńczyka w sosie własnym
1 łyżka majonezu
2 łyżki posiekanego koperku
1 łyżeczka kozieradki mielonej
sól i pieprz do smaku

Jajka ugotować, obrać, przekroić na połówki, wydrążyć żółtka. Do żółtego dodać odsączonego tuńczyka oraz pozostałe składniki. Dokładnie utrzeć masę.
Nakładać w połówki jajek, ułożyć na talerzu, ozdobić gałązkami koperku.

file1378376580



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...