Jajka nadziewane pastą z tuńczyka

5 września 2013,
dodał: M N
Artykuł zewnętrzny

Faszerowane jajka to doskonały pomysł na przystawkę.

Składniki:

5 jajek
puszka tuńczyka w sosie własnym
1 łyżka majonezu
2 łyżki posiekanego koperku
1 łyżeczka kozieradki mielonej
sól i pieprz do smaku

Jajka ugotować, obrać, przekroić na połówki, wydrążyć żółtka. Do żółtego dodać odsączonego tuńczyka oraz pozostałe składniki. Dokładnie utrzeć masę.
Nakładać w połówki jajek, ułożyć na talerzu, ozdobić gałązkami koperku.

file1378376580



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....