URODA I ZDROWIE

Jajecznica z rydzami

14 października 2016, dodał: Izabela77

Składniki:

 

 200 g rydzy

– 6 jajek

– łyżka masła

– 1/2 małej czerwonej cebuli

– sól

– pieprz

 

Przygotowanie:

 

Cebulę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na maśle do miękkości. Rydze czyścimy kroimy w paski, malutkie można dać w całości. Dodajemy do cebuli i podsmażamy 5 min. Wbijamy jajka, przyprawiamy solą i pieprzem. Całość mieszamy, gdy jajko się zetnie zdejmujemy z ognia i przekładamy na talerzyk.

file1446127818


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Obiadki
U mnie ostatnio króluje kasza, głównie pęczak i gryczane, więc też zdrowo:)
moda xxl
Fajne są wzorzyste ubrania XXL, oczywiście nie w duże wzory bo one pogrubiają...
Trądzik po okresie dojrzewania
Trądzik dorosłych jest gorszy do wyleczenia niż młodzieńczy. Poza tym gorzej jest z możliwością...
Czego tak naprawdę chcą faceci?
Chcą żeby być na każde ich zawołanie ale nie zawracać im głowy naszymi problemami...