Hummus z cieciorki light

29 kwietnia 2011, dodał: MADGALENA MAKSYMOWICZ
Artykuł zewnętrzny
Przepis na porcję 293g:

Składniki:

2/3 szklanki cieciorki, 4 pieczarki, cebula, 1 pomidor, 1 łyżeczka masła, 3 ząbki czosnku, przyprawy: sól, pieprz, świeża bazylia, majeranek, 1 łyżeczka oliwy.

Wykonanie:

Cieciorkę namoczyć w wodzie przez noc. Gotować przez min 1 godzinę. Pokroić pieczarki, cebulę i pomidora w kostkę. Wszystko razem podsmażyć na patelni. Zmiksować cieciorkę z masłem i następnie dodać przyprawy oraz podsmażone pieczarki z cebulą i pomidorem.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺