Halibut w tortilli

6 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Halibut w tortilli

Składniki:

2 filiżanki rozdrobnionej kapusty
3 łyżki soku z limonki
1/3 szklanki posiekanej kolendry
2 łyżeczki oliwy z oliwek
1 łyżeczka chilli w proszku
2 filety z halibuta
8 kukurydzianych tortilli
1 awokado, pokrojone w kostkę
1/4 szklanki plasterków rzodkiewki

Przygotowanie:

Kapustę wymieszać z 1 łyżką soku z limonki w misce. W osobnej misce wymieszać pozostały sok z limonki, 1 łyżkę kolendry, chilli w proszku i oliwę. Włożyć rybę i marynować 10 min. Ruszt wysmarować oliwą i grillować rybę ok. 5 do 7 min., obracając raz. Zdjąć i pokroić na kawałki. Wypełnić tortille kapustą, rybą, avocado, rzodkiewkami i kolendrą.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....