Halibut w jarzynach | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Halibut w jarzynach

16 stycznia 2009, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

ryba z warzywami jest doskonałym sposobem na wzmocnienie organizmu i
> dostarczenie mu niezbędnych witamin i minerałow:
>
> 1) 1 kostka bulionu warzywnego
> 2) 1 łyżka jarzynki
> 3) 4 filety z halibuta
> 4) 2 zmieniaki
> 5) 2 marchewki
> 6) 1 por
> 7) 1/2 kalafiora
> 8) 20 dag zielonej fasoli
> 9) 4 łyzki oleju
> 10) 2 łyzki masła
> 11) 1 łyzka miodu
> 12) sól, pieprz
>
> Rybę natrzeć jarzynką i pieprzem, warzywa oczyścić, umyć, pokroić w
> kostkę, fasolkę pokroić na małe kawałki i gotować w bulionie około 10
> minut. Na patelni rozgrzac masło i miód, dodać osączone warzywa i
> przesmazyć, doprawic sola i pieprzem. Na rozgrzanym oleju smażyć rybę,
> podawac z jarzynami i ciemnym pieczywem.
>



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz