Gyrosowo-kurczakowy specjał

16 czerwca 2011,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

-Filet z kurczaka kroimy w kostkę podsmażamy na patelni z odrobiną oliwy, pod    koniec smażenia dodajemy przyprawę gyros, mieszamy i jeszcze chwilkę podsmażamy.

-Gotową mieszankę „warzywa na patelnię” również podsmażamy, aż warzywa będą miękkie i wykładamy na talerz obok kładąc podsmażone kawałki kurczaka.

Można dodać frytki i inne warzywa wg upodobania

file1308261078



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...