Gyrosowo-kurczakowy specjał

16 czerwca 2011,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

-Filet z kurczaka kroimy w kostkę podsmażamy na patelni z odrobiną oliwy, pod    koniec smażenia dodajemy przyprawę gyros, mieszamy i jeszcze chwilkę podsmażamy.

-Gotową mieszankę „warzywa na patelnię” również podsmażamy, aż warzywa będą miękkie i wykładamy na talerz obok kładąc podsmażone kawałki kurczaka.

Można dodać frytki i inne warzywa wg upodobania

file1308261078



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...