Gyrosowo-kurczakowy specjał

16 czerwca 2011, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

-Filet z kurczaka kroimy w kostkę podsmażamy na patelni z odrobiną oliwy, pod    koniec smażenia dodajemy przyprawę gyros, mieszamy i jeszcze chwilkę podsmażamy.

-Gotową mieszankę „warzywa na patelnię” również podsmażamy, aż warzywa będą miękkie i wykładamy na talerz obok kładąc podsmażone kawałki kurczaka.

Można dodać frytki i inne warzywa wg upodobania

file1308261078



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...