Gyrosowo-kurczakowy specjał

16 czerwca 2011,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

-Filet z kurczaka kroimy w kostkę podsmażamy na patelni z odrobiną oliwy, pod    koniec smażenia dodajemy przyprawę gyros, mieszamy i jeszcze chwilkę podsmażamy.

-Gotową mieszankę „warzywa na patelnię” również podsmażamy, aż warzywa będą miękkie i wykładamy na talerz obok kładąc podsmażone kawałki kurczaka.

Można dodać frytki i inne warzywa wg upodobania

file1308261078



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...