Gruszki w czekoladzie

28 września 2013,
dodał: Anays
Artykuł zewnętrzny

– 4 gruszki (świeże lub z konserwy)
– czekolada deserowa 200 gram
– margaryna 100 gram
– świeża mięta

Świeże gruszki starannie umyć i obrać. W niewielkim rondelku rozpuścić margarynę i połamaną na części czekoladę. Składniki wymieszać i rozpuścić na wolnym ogniu do uzyskania płynnej masy. Każdą gruszkę oblewać hojnie czekoladą i dekorować miętą, podawać zanim czekolada zacznie gęstnieć.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....