Gruszki w czekoladzie

28 września 2013, dodał: Anays
Artykuł zewnętrzny

– 4 gruszki (świeże lub z konserwy)
– czekolada deserowa 200 gram
– margaryna 100 gram
– świeża mięta

Świeże gruszki starannie umyć i obrać. W niewielkim rondelku rozpuścić margarynę i połamaną na części czekoladę. Składniki wymieszać i rozpuścić na wolnym ogniu do uzyskania płynnej masy. Każdą gruszkę oblewać hojnie czekoladą i dekorować miętą, podawać zanim czekolada zacznie gęstnieć.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.