Gruszki w czekoladzie

28 września 2013,
dodał: Anays
Artykuł zewnętrzny

– 4 gruszki (świeże lub z konserwy)
– czekolada deserowa 200 gram
– margaryna 100 gram
– świeża mięta

Świeże gruszki starannie umyć i obrać. W niewielkim rondelku rozpuścić margarynę i połamaną na części czekoladę. Składniki wymieszać i rozpuścić na wolnym ogniu do uzyskania płynnej masy. Każdą gruszkę oblewać hojnie czekoladą i dekorować miętą, podawać zanim czekolada zacznie gęstnieć.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....