Grillowany Łosoś pod kołderką

29 lutego 2012, dodał: [email protected]
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 2 kawałki łososia
  • 1 opakowanie mrożonego szpinaku liściastego
  • 2 łyżeczki Płatków owsianych błyskawicznych
  • Sól
  • Pieprz
  • 2 ząbki  czosnku
  • cebula
  • Cytryna
  • Pomidor
  • 4 Truskawki
  • Pietruszka zielona
  • Oliwa z oliwek

Łososia zamarynować w marynacie, cebula pokrojona, pieprz, sól, cytryna, czosnek. Smażymy na grillowej patelni ok. 5 minut. Szpinak mrożony dusimy z dodatkiem czosnku, soli, pieprzu i dodajemy płatki owsiane. Na talerzu układamy szpinak, na to filet potem plaster pomidora, cytryny, truskawki i znowu cytryna. Talerz dekorujemy truskawkami i natka pietruszki posiekaną.

file1330526463



FORUM - bieżące dyskusje

Jak przygotować piersi do karmienia…
Najlepiej odezwać się do specjalistki. Jeśli jesteście z okolic Wrocławia to polecam Annę...
Opieka nad dzieckiem/żłobek/klub dz…
Obecnie to już blisko 2000, bo nie ma chętnych do zajmowania się cudzymi dziećmi.
CH Plejada - Bytom
Obym nie musiała chodzić po wielkich halach... Wolę wejść i kupić od razu.
Socjopata - jak z nim wytrzymać?
Lepiej nie zostawać z takim sam na sam☺