Grillowane warzywa

10 czerwca 2014, dodał: lochness705
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 papryka czerwona i żółta

3 cukinie

1 czerwona cebula

2 łyżeczki oliwy,pieprz

Dressing:

1 papryczka chili

ząbek czosnku

1/2 pęczek kolendry

1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek

łyżeczka czerwonego octu winnego

Przygotowanie:

Papryki oczyścić, pokroić na ćwiartki. Cukinię pokroić na ukośne plastry. Cebulę na ósemki.Warzywa włożyć do miski, skropić oliwą, oprószyć pieprzem. Ułożyć na tacce do grillowania, cukinia i cebula będzie upieczona wcześniej niż papryka.

Składniki dressingu wymieszać, skropić upieczone warzywa.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.