Grillowane szparagi z szynką parmeńską | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Grillowane szparagi z szynką parmeńską

15 września 2013, dodał: lipstick
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

  • 1 op . zielonych szparagów
  • 1 op. białych szparagów
  • 150 g szynki parmeńskiej
  • 3-4 łyżki masła
  • 200ml jogurtu naturalnego
  • 2 łyżki majonezu light
  • 1 łyżka cukru
  • sól morska
  • sos sałatkowy prowansalski
  • przyprawa do potraw z grilla

Obierz białe szparagi. Wszystkie ugotuj w osolonej wodzie z masłem i cukrem. Następnie oprósz przyprawą do potraw z grilla. Owiń po 3 szt. cienkimi plastrami szynki armeńskiej, piecz na ruszcie, smarując co jakiś czas masłem. Szparagi podawaj z jogurtem wymieszanym z majonezem i Fit up! sosem sałatkowym klasycznym.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jakie radio?
Ja bardzo lubię słuchać radia RMF FM lub radia ESKA
kto jest fotografikiem?
Artysta fotografik zajmuje się robieniem zdjęć, przekazując innym swoją wizję świata bądź dokumentując zastaną rzeczywistość....
hollywoodzki uśmiech - czy to możli…
Hollywoodzki uśmiech to nic innego jak wcześniej wspomniany biały uśmiech, symetryczny i pozbawiony...
Ubiór na rozmowę kwalifikacyjną
W przypadku kobiet mogą być to ciemne jeansy, koszula i marynarka lub kardigan/sweter...