Grillowane skrzydełka w ziołach

1 lutego 2012, dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny

składniki:

* 1 kg skrzydełka,
* 3 łyżki oregano kamis
* pieprz,
* Sól,
* Kucharek – uniwersalna,
* tymianek
Skrzydełka myjemy odcinamy końcowe skrzydło. Suszymy ręcznikiem papierowym i gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej. Po ugotowaniu suszymy je na sicie. Mieszamy zioła oregano, trochę tymianku, sól, pieprz ziołowy. Skrzydełka posypujemy mieszanka suszonych ziół i smażymy na patelni grillowej lub grillu elektrycznym.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...