Grillowane pomidory

7 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Grillowane pomidory

Składniki:

3 żółte pomidory
3 czerwone pomidory
3 łyżki oliwy z oliwek
1/4 łyżeczki soli
1/4 łyżeczki świeżo mielonego pieprzu
2 łyżki białego octu balsamicznego
2 łyżki posiekanej świeżej bazylii
gałązki świeżej bazylii

Przygotowanie:

Pomidory przecięte na pół nabić na patyczki od szaszłyków na zmianę (kolory). Pokropić 1 łyżką oleju, posypać solą i pieprzem. Grillować ok. 10 min., często obracając. Pozostałe 2 łyżki oleju wymieszać z octem i bazylią, skropić szaszłyki przed podaniem.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...