Grillowane pomidory

17 maja 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Grillowane pomidory

Składniki:
2 ząbki czosnku
2 łyżki oliwy z oliwek
5 dużych pomidorów, przeciętych na pół w poprzek
1/2 łyżeczki soli
1/2 łyżeczki pieprzu
1/2 szklanki posiekanej świeżej bazylii
Przygotowanie:
Wymieszać czosnek z oliwą. Natrzeć mieszaniną (równomiernie) połówki pomidorów i posypać solą oraz pieprzem. Połówki pomidorów piec na grillu przez około 2 min. z każdej strony. Posypać równomiernie z bazylią. Podawać do dań mięsnych.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...