Grillowana ośmiornica

7 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Grillowana ośmiornica
Składniki:
250 g gotowanej ośmiornicy
1 łyżka słodkiej papryki
100 g posiekanej mięty
25 ml oliwy z oliwek
1 łyżka octu
sól i pieprz
Wymieszać oliwę z octem, papryką, włożyć ośmiornicę, doprawić solą i pieprzem. Zmieszać i pozostawić na 10 min. Grillować ośmiornicę przez 20-30 sekund z każdej strony, sprawdzając, każdy kawałek. Zdjąć z grilla, polać marynatą i posypać miętą.



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.