Grillowana ośmiornica

7 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Grillowana ośmiornica
Składniki:
250 g gotowanej ośmiornicy
1 łyżka słodkiej papryki
100 g posiekanej mięty
25 ml oliwy z oliwek
1 łyżka octu
sól i pieprz
Wymieszać oliwę z octem, papryką, włożyć ośmiornicę, doprawić solą i pieprzem. Zmieszać i pozostawić na 10 min. Grillować ośmiornicę przez 20-30 sekund z każdej strony, sprawdzając, każdy kawałek. Zdjąć z grilla, polać marynatą i posypać miętą.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...