Grejpfrut nadziewany jagodami i płatkami

26 sierpnia 2012, dodał: Cynthia
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
duży grejpfrut – różowy
łyżka płatków owsianych
3 łyżki czarnych jagód
1 łyżka wiórków kokosowych
2 łyżki jogurtu naturalnego

Przygotowanie:

Umyć grejpfruta, przekroić i wydrążyć łyżeczką tak, by nie wyciekł sok. Płatki i wiórki kokosowe zrumienić na patelni bez tłuszczu. po ostudzeniu wymieszać z jagodami i wydrążonym miąższem owocu. Napełnić masą połówki grejpfruta, polać jogurtem. Smacznego!



FORUM - bieżące dyskusje

Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
Moje kosmetyczne odkrycie to olejek wonny ogrody sułtana. Bosko pachnie, jasmin, owoce, kwiaty...
botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...