Golonka po azjatycku

8 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Golonka indycza po azjatycku

Składniki:
1/3 szklanki sosu teriyaki
1 łyżka oleju
1 ząbek czosnku
4 uda z indyka ze skórą (golonki)

Przygotowanie:
Wymieszać sos teriyaki, olej i czosnek w worku. Dodać golonki, zamknąć worek. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godz. Ruszt natrzeć olejem. Mięso grillować na średnim ogniu 15 min. na stronie, kilkakrotnie obracając. Podawać z ulubionymi dodatkami.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...