Golonka po azjatycku

8 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Golonka indycza po azjatycku

Składniki:
1/3 szklanki sosu teriyaki
1 łyżka oleju
1 ząbek czosnku
4 uda z indyka ze skórą (golonki)

Przygotowanie:
Wymieszać sos teriyaki, olej i czosnek w worku. Dodać golonki, zamknąć worek. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godz. Ruszt natrzeć olejem. Mięso grillować na średnim ogniu 15 min. na stronie, kilkakrotnie obracając. Podawać z ulubionymi dodatkami.



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.