Golonka po azjatycku

8 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Golonka indycza po azjatycku

Składniki:
1/3 szklanki sosu teriyaki
1 łyżka oleju
1 ząbek czosnku
4 uda z indyka ze skórą (golonki)

Przygotowanie:
Wymieszać sos teriyaki, olej i czosnek w worku. Dodać golonki, zamknąć worek. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godz. Ruszt natrzeć olejem. Mięso grillować na średnim ogniu 15 min. na stronie, kilkakrotnie obracając. Podawać z ulubionymi dodatkami.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....