FRYKASKI

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    1 pierś z kurczaka
    1 jajko
    bułka tarta
    wegeta
    pieprz
    olej

      Pierś umyć, osuszyć i pokroić na skos w paseczki przypominające fritki. Włożyć do naczynia, posypać przyprawami. W następnym naczyniu roztrzepać jajko i przełożyć do niego kawałki piersi. Wszystko razem wymieszać. Do miseczki wsypać tartej bułki i obtaczać paseczki w bułce. Rozgrzać olej na patelni i smażyć na złoty kolor.

      file1263590036



      FORUM - bieżące dyskusje

      Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
      Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
      Jak ugotować kalafior?
      > Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
      sposób na paznokcie
      To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
      Metamorfoza fryzury
      Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...