FRYKASKI

15 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    1 pierś z kurczaka
    1 jajko
    bułka tarta
    wegeta
    pieprz
    olej

      Pierś umyć, osuszyć i pokroić na skos w paseczki przypominające fritki. Włożyć do naczynia, posypać przyprawami. W następnym naczyniu roztrzepać jajko i przełożyć do niego kawałki piersi. Wszystko razem wymieszać. Do miseczki wsypać tartej bułki i obtaczać paseczki w bułce. Rozgrzać olej na patelni i smażyć na złoty kolor.

      file1263590036



      FORUM - bieżące dyskusje

      Włosy wypadają i łamią się... jak s…
      Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
      Nadkwasota
      Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
      Co sądzicie o liposukcji.
      Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
      Powiekszenie biustu
      W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...