Coraz bardziej mnie kusi, żeby kupić suplement diety z koenzymem Q10, kwasem hialuronowym i kolagenem, ale tym rybim. Podobno ten typu II jest na stawy, a I na skórę. Nie znam się
Widziałam preparat mający w składzie wszystkie te super składniki, ale jest bardzo drogi. Szukałam i szukałam i chyba kupię coś, co ma kolagen i kwas, a osobno koenzym Q10. Każdy z nich oczywiście też można nabyć całkiem oddzielnie, ale to by było trochę za dużo tabletek do łykania, zwłaszcza, że preparat, który upatrzyłam, bierze się 2x dziennie po 2 pigułki.
Nie jestem przekonana do tego, ale boję się zwisów, zwiotczałej skóry i zmarszczek, a planuję zrzucić wagę.
Kolagen podobno pomaga na zmarchy i zwisy, ale dziewczyny, które chwalą efekt, zwykle stosują ten w proszku lub płynie. Trochę drogi
Jak przeglądałam apteki internetowe, to jest tego tyle, że godzinami można porównywać ceny i zawartość. Boję się, że ten tani to jakaś ściema, na drogi mnie nie stać, efekt trudno będzie ocenić, bo planuję zawalczyć na kilku frontach: kremy, pigułki, masaże, dieta, woda.
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2019-03-21 02:49:09)