Odp: Prezenty ślubne
Albo weekend w ciekawych miejscach, ale osobno żeby od siebie odpoczęli - należy im się po ćwierć wieku ciągłego bycia razem A co z tego wyniknie, któż to wie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Albo weekend w ciekawych miejscach, ale osobno żeby od siebie odpoczęli - należy im się po ćwierć wieku ciągłego bycia razem A co z tego wyniknie, któż to wie?
Raczej ich nie wyślę nigdzie, bo mój tata pracuje w soboty, a urlopu nie weźmie już, bo w czerwcu byli nad morzem 2 tygodnie... Dlatego to odpada... Myślałam, żeby kupić im coś fajnego, a zarazem symbolicznego... Ale nie mam pomysłu Za to czasu coraz mniej na myślenie... Ehh... Muszę mieć prezent na niedzielę...
a z moich pomysłów nic??
te kieliszki z grawerem są piękne ... mój Tata ma taki na 50 - warto! mam namiar na grawera w Warszawie jakby co
ew. jak lubią - grę planszową, moi uwielbiają!
Do Warszawy mam jakieś 500km To troszkę za daleko Ale jutro wybieram się na poszukiwania czegoś po sklepach Może wpadnie mi coś w oko
Może jakiś zestaw do domowego SPA...? Ale wtedy zajmą Ci łazienkę na cały wieczór i to też niedobrze...
wybieramy się ze znajomymi na wesele i postanowiliśmy zrobic parze młodej prezent, a mianowicie złożyliśmy się na voucher do spa , żeby odpoczeli sobie po trudach wesela i przygotowań do ślubu, uważam , że to fajny nieoklepany prezent, wybraliśmy hotel Głęboczek , bo akurat nie daleko mieszkają , ale mamy nadzieję, że będą bardzo zadowoleni ,ja bym na pewno była
Jeśli nie mieli w planie podróży poślubnej to pomysł jest świetny.
Ninek, wybrałaś już coś?
ja już kilka razy się spotkałam z karnetem do SPA - pomysł fajny, o ile jest to karnet "otwarty" a nie z wykorzystaniem w konkretnym dniu
Też prawda.
Ja do spa to wybrałabym się w podróż przedślubną, razem z druhnami najlepiej
Już czuję się zaproszona
nie zapominajcie, że ja też jestem druhna
Ale będzie tłok w tym spa... Zjazd forumowiczek z U&Z!
Już wypożyczyłam średniowieczną zbroję z Muzeum Wojska Polskiego, więc nic mi się nie stanie
No wiesz, jakby co to w raporcie będzie napisane, że przestarzały sprzęt miałaś. Ja bym Ci poradziła zaopatrzyć się w skafander z Muzeum NASA. Tak z troski, bo Cię lubię.
kurde nawet nie pomyślałam, że takie spa to może byś świetne miejsce na wieczór panieński, nie każdy przeciez musi szaleć w tę noc, może szaleć ze swoja urodą. Bardzo fajny pomysł, przecież jak można na prezent dac takie spa to i na spędzić tam chwilę przed ślubem też można. Ale byłby ubaw chmara dziewczyn kąpienie się w winie w tym Głęboczku, no mógłby to być niezapomniany panieński
hehe no w sumie racja a i pewnie narzeczony byłby zadowolony, że jego wybranka nie szaleje nie wiadomo gdzie, a tylko relaksuje się w spa
[quote=Ninek]hehe no w sumie racja a i pewnie narzeczony byłby zadowolony, że jego wybranka nie szaleje nie wiadomo gdzie, a tylko relaksuje się w spa [/quote]
Dokładnie, a po drugie wcześniej wspomniany Głęboczek ma także ofertę dla par więc obydwoje państwo młodzi mogą się odprężać po nerwówce weselnej korzystając z zabiegów z wina i winogron. Winoterapia jest naprawdę pobudzająca, zarówno dla ducha jak i ciała.
Moja znajoma miała ostatnio ślub i poprosiła zamiast kwiatów o kawy i herbaty, bardzo fajny pomysł i do tego praktyczny
Tylko co potem zrobić z całymi kilogramami kawy i herbaty? No chyba że sklep otworzyła i sprzedawała... Fajniejszym pomysłem są np. maskotki dla domu dziecka, żeby przy okazji zrobić coś dobrego...
Tak, to chyba lepszy pomysł niż np. pieniądze - słynne wpłaty gości na ślubie Kwaśniewskiej nie "wypaliły"...
Porażka! Ale to tyko potwierdza pewną prawdę - bogaty zwykle jest skąpy.
bo mu wiecznie mało, czuje ze ma mniej niż mają inni bogaci...
Ja w prezencie ślubnym dostałam wyjazd dla dwóch osób do Spa świetny prezent. Po tych wszystkich przygotowaniach do ślubu, organizacji wesela i przejściu przez to można było odpocząć w towarzystwie męża:D Bardzo byliśmy zadowoleni i nacieszyliśmy się sobą i relaksem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź