[quote=justyna]Crazy Mary, absolutnie mnie nie obraziłaś - mamy po prostu inne gusta
my nosimy gacie m.in. atl. bo są dobrej jakości i do tego podobają nam się ich wzory - nie wiem co miałaś na myśli pisząc, że "wieją nudą" - może napisz co rozumiesz pod pojęciem "wyjątkowość"
bo rozumiem, że tu nie chodzi tylko o to, że w atl. nie mają gaci powiększających
ja powiem tak - kocham kolorowe gacie w intensywnych kolorach - jasny granat, pomarańcz, zieleń, czerwień, intensywna fluorestencyjna zieleń , w biedronki, roboty, świnki, kwiatki czy serduszka i to zarówno dla siebie jak i dla niego, a atl. takie wzory ma u mnie dochodzi jeszcze kwestia ceny, akurat mogę je kupować sporo taniej, ale to nie zmienia kwestii, że jak szukałam dla niego majtek, to i tak po obejściu wszystkich sklepów wróciłam do atl.
no i zwracam uwagę na jakość, akurat pod tym względem zostałam przeszkolona przez przyjaciółkę pracującą w odzieżówce ...[/quote]
Mój także nosi majtki z atlantica i uważam, że są one wykonane z bardzo dobrych jakościowo materiałów i jest ich duży wybór.