Odp: Co sobie ostatnio kupiłyście?
Ja soczewki kolorowe zmieniające kolor oczu. Zawsze chciałam mieć oczu czarne, kiedyś myślałam że to niemożliwe mam zielone i takk już pozostanie teraz dzięki soczewkom mam oczy takie jakie chcę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja soczewki kolorowe zmieniające kolor oczu. Zawsze chciałam mieć oczu czarne, kiedyś myślałam że to niemożliwe mam zielone i takk już pozostanie teraz dzięki soczewkom mam oczy takie jakie chcę
Farbę do włosów Bo już mnie nosi z kolorem
spodnie
Odżywkę dla koni... bez kitu Jest taka seria odżywek i szamponów do włosów, która powstała na recepturze środka pielęgnującego końskie grzywy i ogony. I powiem Wam - jest super! Nazywa się Mane 'n Tail, tak samo jak kosmetyki dla koni, producent ten sam, ale jest dostosowana dla ludzkich włosów, cokolwiek to znaczy.
Będziesz miała po niej koński ogon:)
Piankę antytrądzikową Barwy. Ma super zapach, kiedyś zużyłam już opakowanie, ale tym razem zauważyłam efekt odwrotny od obiecanego na etykiecie. Dziwne. Zaczęło mi się robić dużo wyprysków.
Dzisiaj dotarły do mnie nowe pędzle do makijażu! <3 <3 <3
No to pochwal się skąd masz
Ja zamówiłam jakieś na Ali, bo mi się puszka spodobała. Są okej, choć brakuje takiego dużego. Największy jest wciąż ciut za mały.
perfumy burberry the beat z ciekawości jak one pachną
ja kupiłam sobie ostatnio nową maskarę do brwi chciałam takiego bardziej naturalnego efektu niż po pomadzie no i padło na maskarę brow and go z eveline w kolorze 01 fajnie wygląda, muszę przyznać, a przy tym trzyma się na brwiach cały dzień. Kolor też jest idealny
Ja kupiłam sobie trochę kolorówki, a między innym cienie, które są dla mnie absolutnym hitem Sprawdzają sie też u wizażystek
Ja pomadki i lakier do włosów
Eyeliner z najnowszej kolekcji Wibo z Katosu. Jest swietny!
ostatnio do mojej kosmetyczki dołaczyl eyeliner z Kobo taki z drobinkami, nałozony na czarna kreske robi furore, bo kreska robi sie trojwymiarowa pod wzgledem kolorow
Super błyszczyk wegański Und Gretel - nie jest tani, ale za to daje gwarancję bezpiecznego stosowania!
Ja kupiłam zapasy: szampon, żel pod prysznic, masło do ciała, kremy, maseczki do twarzy - wszystko polskich firm: Ziaja, Eveline, Farmona.
ostatnie moje zakupy to:
- krem z asoa, multi mso
- odżywka emolientowy irys z anwen
- balsam rozświetlający z resibo
Wszystko kocham <3
Dużo kosmetyków do włosów. Nowe szampony, których nie miałam okazji jeszcze stosować, odżywki, serum, szampon peelingujący, maskę do włosów.
Pomadę do brwi, jest to super rzecz, odstawiłam dawno już krędę i tylko pomadą ładnie podkreślam brwi.
Paletkę cieni, antyperspirant do stóp, zasypkę, dwa pudry prasowane, bo nie wiedziałam który będzie lepszy
Pomadke dwuetapowa z Kiko i bronzer z Neonail
Nowe zapachy, odżywkę proteinową, maskę do włosów, płatki hydrożelowe pod oczy, serum do buzi i krem z filtrem.
Olejek sobie kupiłam. super jest . Wspomaga opalanie, nawilża i ujędrnia skórę
Mi nie można pokazywać promocji na kosmetyki, zwłaszcza tych dobrych promocji. Ponosi mnie.
Ostatnio przyjaciółka mi poleciła promocję i muszę przyznać, że się skusiłam na parę rzeczy jak nowe maseczki, czy kremy
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź