Temat: Zaczerwieniona twarz
Jakie są najpewniejsze kosmetyki na zaczerwienienia na twarzy? Takie które na pewno sobie z tym poradzą? Buble mam już za sobą
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie są najpewniejsze kosmetyki na zaczerwienienia na twarzy? Takie które na pewno sobie z tym poradzą? Buble mam już za sobą
Ja bardzo lubię kosmetyki z linii Mixa przeciw zaczerwienieniom. Zwłaszcza polecam delikatnie koloryzujący krem do twarzy. Do tego baza pod podkład zielonkawa z Delii która niweluje zaczerwienienia
na pewno muszą to być dermokosmetyki. co powiesz na la roche-posay? Jeden z ich kremów moim zdaniem da sobie radę ale to już musisz sama sprawdzić.
Ostatnio edytowany przez Hahal (2016-10-05 19:09:13)
jesli macie taki problem z podrażnioną skórą to polecam kosmetyki z elixir by nature - sama stosuję do cery tłustej i powiem wam że o niebo lepiej. Nic nie piecze, nic nie podrażnia. W składzie z tego co widze nie ma nawet grama parabenów Same naturalne i roślinne składniki. Według mnie to najlepszy produkt jaki miałam do mojej cery.
U mnie pomagają maseczki do cery wrażliwej, zmniejszające zaczerwienienie twarzy. Np z glinka biała AA albo Carbo detox z bielendy. Obie dobrze oczyszczają cerę, zmniejszają zaczerwienienie i nawilżają
Spróbuj koniecznie tego kremu rewelacja na zaczerwienienia i podrażnienia. Koi skórę, sprawdzi się także przy też wrażliwej cerze.
Podrażnienia, zaczerwienienia, pieczenie skóry łagodzą kosmetyki LV Polska. Zostały opracowane specjalnie dla osób, które mają taką wrażliwą skórę, podatną na alergie.
Warto wybrać odpowiedni podkład jak który zatuszuje wszelkie zaczerwienienia. Dzięki temu będziemy czuć się pewniej. Nie będziemy musiały zastanawiać nad swoim wyglądem i skupić się na tym, co ważne.
Ja lubie tą maske fajnie łagodzi podrażnienia
a może zabiegi u kosmetyczki? nie wiem czy jakieś kremy poradzą sobie z zaczerwieniami
Kremy trochę łagodzą, ja też używam teraz maseczki na naczynka, gęsta i ciężko ją potem zmyć, ale faktycznie ściąga skórę i może da lepszy efekt niż krem...
glinka czerwona jest dobra na naczynkową skórę.
Nie wolno myć twarzy zbyt gorącą wodą, inaczej żaden kosmetyk już nie pomoże!
Peelingi mechaniczne też lepiej odstawić...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź