Temat: Empik
Wyprzedaż do -75%
Kupon ważny do: 01.02.2016
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wyprzedaż do -75%
Kupon ważny do: 01.02.2016
Ostatnio kupiłam tam 3 książki na wyprzedaży, bez kuponu też są spore zniżki, widziałam też promocję na filmy i płyty.
Są już może jakieś naprawdę duże obniżki cen kalendarzy na 2016 rok? Bo byłam niedawno i ceny kosmiczne, a chcę kupić jakiś ścienny w promocji. Coś wiecie?
Empik to mój ulubiony sklep, najczęściej kupuję tam książki. Spory mają wybór . Zawsze znajduję tam to, czego szukam.
Ja w Empiku najczęściej kupuję... elektronikę itp., bo mają taniej niż sieci z agd i rtv
Poza tym zauważyłam, że niektóre ceny w Media Expert są niższe na www
Właśnie - a odebrać i tak można we sklepie... Ja tak kupiłam niedawno telefon, 3 zł taniej niż w sklepie stacjonarnym.
Faaaajne to! Jeśli rzeczywiście działa (nie czytałam jeszcze regulaminu) to naprawdę mega
@karolcia666 - a wiesz też że umiemy czytać i nie musisz wklejać tego samego linku tysiąąąc razy?
W empiku często są bardzo ciekawe zniżki, Można kupić coś bardzo tanio. Dlatego warto na bieżąco śledzić promocje.
Myślę, że z całą pewnością przydadzą mi się te porady Dzięki wielkie
A może lepiej zostawić ten temat jakiemuś specjaliście? Moim zdaniem bardzo często bardzo dobrze się to sprawdza
Jakiemu specjaliście? Przecież tu są podawane promocje w Empiku
nic nie widziałam ;/
Nie wiem dlaczego, ale w moim Empiku nie da się upolować nic ciekawego. Koleżanka pokazuje mi zdjęcia paragonów i rzeczy, które kupuje w jednym ze śląskich Empików i tam są szalone wyprzedaże, a u mnie ledwie jedna półka, na której jakoś nigdy nic trafić nie mogę.
Super, dzięki wielkie za ciekawe porady w tym obszarze tematycznym. Z całą pewnością przyda mi się to.
U mnie w empiku niestety też ostatnio słabo z promocjami i fajnymi gadżetami. Jeszcze kilka lat temu kupowałam na zniżkach -90%, teraz już tego nie organizują?
Bardzo przydatne są te porady Dzięki wielkie Z całą pewnością z nich skorzystam
A opłaca się zakładać ich kartę ??
kolega ma kartę i poleca. Też się zastanawiam nad założeniem
Dzięki wielkie za interesujące porady. Z całą pewnością przydadzą mi się i z nich skorzystam.
W ich sklepie online warto sprawdzić ofertę, teraz dużo książek i płyt w obniżonych cenach!
Obnizki na empiku to nie sa obnizki tylko zrownanie cen z innymi sklepami, bo normalnie maja zwykle zauwazalnie drozej
Ha! To prawda. Czasami podczas wyprzedaży można faktycznie coś upolować, ale te zwykłe obniżki to nic wielkiego niestety.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź